Graafdijk west Molenaarsgraaf

7 woningen Graafdijk west 6, 7 en 8

 

Aankoop: augustus 2018
Start bouw: najaar 2021

Samen met een collega-ondernemer is deze locatie in Molenaarsgraaf in augustus 2018 aangekocht. Een industriekavel welke wij hoopten te wijzigen naar woningbouw om zo het woningtekort te kunnen verminderen. Een kansrijke locatie en na eerste overleggen met de Gemeente is Meerkerk hoopvol aan de slag gegaan.

In eerste instantie was de te ontwikkelen kavel 2000 m2 groot. Na overleg met de buren van de nabij gelegen locatie zijn de plannen daarna uitgebreid tot 16 woningen op 7000 m2 bouwvlak. 

Uiteindelijk bleek het helaas toch niet haalbaar om overeenstemming te krijgen met de betrokken overheidsinstanties en blijft de kavel in dezelfde bestemming als industrie dienst doen.

Helaas daardoor geen extra woningbouw in Molenaarsgraaf, maar een bedrijfsruimte.   Het perceel is in 2 delen overgedragen aan  Ekal B.V.  en er is een  nieuwe bedrijfsruimte gerealiseerd op deze locatie.  Een fijne, toekomstbestendige werkruimte voor alle medewerkers van Ekal B.V. Namens Meerkerk wensen we iedereen daar uiteraard veel werkplezier.

Graafdijk West Molenaarsgraaf Meerkerk overdracht
Graafdijk West Molenaarsgraaf Meerkerk overdracht

Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning op Abbekesdoel 7 & 8 Bleskensgraaf? Laat uw gegevens achter.

Verkaveling Graafdijk West Molenaarsgraaf
Verkaveling 17 woningen Graafdijk west Molenaarsgraaf
Verkaveling Graafdijk west Molenaarsgraaf bouwen

Foto’s van bestaande situatie

Bedrijf

Meerkerk Bouwprojecten BV
Adriaan Meerkerk

Adres

Abbekedoel 8
2971 VA te Bleskensgraaf