Over ons

Meerkerk projectontwikkelaar voor woningbouw in de regio Zuid-Holland Zuid

Wij realiseren jóuw droomhuis!

Meerkerk Bouwprojecten

Wie zijn wij

Meerkerk bouwprojecten is opgericht door Dhr. A.A. Meerkerk. Geboren, getogen en woonachtig in Bleskensgraaf.

Na 20 jaar in verschillende facetten van de bouwsector te hebben gewerkt, heeft hij in 2014 Meerkerk Bouwprojecten opgericht.

Vanaf die tijd zijn er al vele projecten succesvol afgerond en zijn er grootse plannen voor de toekomst.

Meerkerk Bouwprojecten heeft inmiddels een aantal werknemers in dienst en werkt al jaren met vaste partners om mooie en tegelijkertijd duurzame woningen met optimaal woongenot te realiseren.

Adriaan Meerkerk Bouwprojecten staand

Op Meerkerk kun je bouwen!

Adriaan Meerkerk

wij gaan voor het beste resultaat

Meerkerk Bouwprojecten bouwt met volle overtuiging en inzet aan elk project; groot of klein. Daarom zijn we ook heel trots op al onze projecten!

Of deze nu uit eigen ontwikkeling zijn, of projecten die wij in opdracht uitvoeren. Bij ons draait alles om het realiseren van jóuw droomhuis.
Heb je interesse en wil je meer weten?

Bekijk hieronder de video van het televisieprogramma Next Level van RTLZ gemaakt over Meerkerk Bouwprojecten:

Waarom Meerkerk Bouwprojecten

Onze werkwijze

Bouwen is een zeer ingewikkelde en complexe materie. 

Wij zorgen ervoor dat de wensen van de klant, de eisen van de overheid en de benodigde vergunningen samenkomen in een concreet plan.

Alles moet op elkaar afgestemd worden en met elkaar samenwerken. Híer ligt de kracht van Meerkerk Bouwprojecten.

Wij regelen alles van voorafgaand aan de start van de bouw tot de oplevering en nazorg. We zijn op de hoogte van de laatste regels van de overheid en werken samen met lokale en regionale bedrijven om ons heen.

Wij zijn in staat alle partijen op een efficiënte manier te laten samenwerken. Op deze manier wordt veel tijd bespaard. Zo kan het geld aan bouwen worden besteed en niet aan onnodig lange en dure procedures.

Sámen voor efficiënte en duurzame bouw.

Maatwerk

Door goed te luisteren naar jouw/jullie specifieke wensen en mee te denken in je behoeftes, creëren wij een woning die daar zoveel mogelijk aan voldoet.

Kwaliteit

Wij werken optimaal samen met vaste partners en opdrachtgevers. Vertrouwen en vakmanschap zorgt voor een efficiënte manier van werken en goede kwaliteit.

Duurzaamheid

Bij ons staat duurzaam bouwen hoog in het vaandel. Er wordt o.a. gekeken naar laag energieverbruik maar ook naar gebruik van duurzame materialen en goede ventilatie.

Bedrijf

Meerkerk Bouwprojecten BV
Adriaan Meerkerk

Adres

Abbekedoel 8
2971 VA te Bleskensgraaf