Melkweg Bleskensgraaf

In 2016 raakte Meerkerk Bouwprojecten BV in contact met de eigenaar van het stuk grond op deze locatie. Meerkerk is aan de slag gegaan om het bestemmingsplan te wijzigen naar “Wonen” en er is toestemming gegeven door de gemeente om op deze locatie 2 vrijstaande woningen te bouwen. Nadat de woningen zijn getekend en uitgewerkt, zijn de woningen verkocht en in 2020 gebouwd in een fijne samenspraak met de huidige bewoners.

 

 

Aankoop: 2020
Start bouw: april 2020
Oplevering: november 2020
Architect: Bongers Oud Alblas

Op een fantastische locatie aan de Melkweg in Bleskensgraaf hebben wij twee vrijstaande villa’s met garage gerealiseerd. Beide woningen zijn gebouwd op een royaal perceel van ca. 450 m2 en beide percelen grenzen aan een wetering en zijn ingepast in het landelijk groen.

De woningen zijn volledig gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen en uitstekende isolatievoorzieningen. Alles volgens de laatste normen met duurzame installaties. Een zonneboiler voorziet in warmtapwater en de warmtepomp gevoed door PV Panelen voorziet in de verwarming van de woningen. Energie neutraal en Nul op de meter.

Mooi om te zien hoe alles in de praktijk samengesteld is door de installateurs, en dat alles na een grondige voorbereiding netjes is uitgevoerd.

Voor ons een project om trots op te zijn en we kijken er met goed gevoel op terug.

Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning in Bleskensgraaf? Laat uw gegevens achter.

Melkweg Bleskensgraaf Meerkerk bouwprojecten vlag
Melkweg Bleskensgraaf Meerkerk bouwprojecten overdracht liggend 2

start van de bouw

In juli 2016 werd de vlag gehesen voor de start van de bouw van deze 2 prachtige onder 1 kap woningen.

Meerkerk is altijd van begin tot het eind van de zeer betrokken bij alle facetten van het bouwtraject en zeker ook met de toekomstige bewoners. Door continue in contact te blijven ontstaat er het gewenste resultaat.

sleuteloverdacht

Melkweg Bleskensgraaf Meerkerk bouwprojecten overdracht staand
Melkweg Bleskensgraaf Meerkerk bouwprojecten overdracht staand 30

Eind december 2016 de laatste woning opgeleverd van het Project Melkweg Bleskensgraaf. 

Trots op alle mensen die dit project tot een goed resultaat hebben gebracht en blij met tevreden kopers die tot op de dag van vandaag nog prettig wonen in hun volledig naar wens en duurzaam gebouwde huis.

Op Meerkerk kunt u bouwen!

Melkweg Bleskensgraaf nieuwbouw sleuteloverdracht Meerkerk

Bedrijf

Meerkerk Bouwprojecten BV
Adriaan Meerkerk

Adres

Abbekedoel 8
2971 VA te Bleskensgraaf